Wednesday, 17 October 2012

Mesin Jahit Raleigh

Assalamualaikum...hai kawan2 , sebelum tu aku nak minta maaf kalo tuan yang empunya pic ni ternampak pic mesin yg di upload dlm blog aku.I'M sorry ..rupa mesin jahit aku sebiji macam ni...tapi tak la bersekali dengan meja nye.Mesin aku asalnya berkaki, pastu ayah aku yg letak elektrik mudah ckit dan cepat..tapi kalo tak ada elektrik melangut lah aku di buat nye nanti.. hehehe...

Mesin ni telah banyak  berjasa pada aku dan family ku kerana telah  banyak baju, tudung yang aku buat sendiri .Sebenarnye aku nak luahkan perasaan kerana dah 4 hari mesin jahit kesayanganku tak bergerak-gerak.kerana perlu di servis..Apabila aku nak jahit jer benang bawah bersimpul dan benang atas jadi jarang,.baru semalam dah ok..alhamdulilah operasi projek ku untuk membuat Dress Kanak-Kanak akan di teruskan semula setelah 4 hari terbengkalai..Harap-harap kawan-kawan dapat nantikan kemunculan Dress yang akan aku upload nanti yek.Insya allah aku nak buat satu dress khas untuk anak buah aku NUR DAYINI DAMIA untuk di pakai di pagi raya aidiladaha ini...


Ni pic Mesin jahit kesayangan ku...bersama Mesin Jahit Tepi Singer....

 

No comments: